Vi ste ovdje : Naslovnica
Akcija povodom Tjedna svjesnosti o celijakiji Ispis E-mail
Administrator   
Poliklinika Breyer u suradnji s Hrvatskim društvom za celijakiju (HDC) nudi laboratorijsko određivanje titra IgA antitijela na tkivnu transglutaminazu (anti tTG IgA) kao i određivanje ukupnog IgA u serumu te sveobuhvatno savjetovanje kako bi kameleonska bolest celijakija na vrijeme bila otkrivena ili sa sigurnošću isključena, po povoljnijoj cijeni za 30 osoba! Određivanje anti tTG IgA i ukupnog IgA smatra se danas zlatnim standardom dijagnostike celijakije , a u danima od 9. do 16. svibnja ove su pretrage, zajedno s savjetovanjem u HDC dostupne po 40% nižoj cijeni!

Zainteresirani se u tjednu od 9. do 16. svibnja 2016. moraju prvo prijaviti u Hrvatsko društvo za celijakiju (na adresi Tomašićeva 10 u Zagrebu, putem mob.098 738 576 ili telefona 01 4576 072 ili e-maila: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ), gdje će dobiti detaljnije upute. Ova se akcija odnosi na prvih 30 osoba koje se u tjednu celijakije jave u Hrvatsko društvo za celijakiju.

Procedura je sljedeća:
- prijavite se u Hrvatsko društvo za celijakiju u Tomašićevoj 10
- uplatite iznos od 300 kn bilo u Hrvatskom društvu za celijakiju ili u Poliklinici Breyer (300 kn je cijena laboratorijskih pretraga i savjetovanja po osobi)
- u Polikliniku Breyer dođete na vađenje krvi
- nalaz će biti gotov za desetak dana
- uz nalaz testiranja u Celiko centru ćete dobiti sveobuhvatno savjetovanje, detaljne upute te pismo preporuke za vašeg liječnika.

Za detalje o laboratorijskim testovima i radi dogovora o akcijskim testiranju, radnom vremenu, lokacijama i drugo provjerite web stranicu Poliklinike Breyer  www.lab-breyer.com ili nam se obratite na telefone: 01 3775092 ili 01 3776 870.

Za sve informacije o celijakiji i akcijskim probiru na celijakiju obratite se u Hrvatsko društvo za celijakiju
 
« Prethodna   Sljedeća »